Amb l’objectiu de fomentar el benestar de les persones treballadores, des de Benestarum hem firmat una aliança amb la cooperativa TandemGo, la primera plataforma digital de retribució flexible del tercer sector.

Segons un estudi realitzat per Infoempleo i Adecco, gairebé el 70% de les persones treballadores a l’estat espanyol asseguren no estar satisfetes amb el seu salari. D’altra banda, un altre estudi realitzat per la UGT, indica que les baixes laborals relacionades amb problemes de salut mental han experimentat un increment del 81% en els últims 6 anys.

Amb aquesta solució integral innovadora, volem abordar de manera efectiva aquestes necessitats específiques de les treballadores i organitzacions: millorar les condicions laborals de les treballadores per promoure el seu benestar.

Beneficis per a les persones treballadores:

Per una banda, Tandem Go ofereix l’oportunitat a les organitzacions de millorar les condicions laborals de les seves treballadores. Aquestes poden contractar serveis exempts d’IRPF, com poden ser el transport, la formació acadèmica i l’assegurança mèdica, entre d’altres, fet que augmenta el seu poder adquisitiu gràcies als beneficis fiscals, així com incrementa el poder de decisió sobre com configurar el seu salari, segons les seves necessitats diàries. Benestarum, per la seva part, ofereix suport en àrees relacionades amb la salut i el benestar mitjançant sessions personalitzades, individuals o grupals a través d’una plataforma digital on l’equip s’adapta a les necessitats de cada persona per poder donar resposta a qüestions relacionades amb el benestar físic, emocional, nutricional o financer, a través de consultes curtes de 20 minuts.

Beneficis per a organitzacions:

Les organitzacions poden augmentar el poder adquisitiu i benestar de les seves persones treballadores a un cost reduït, cosa que pot impactar positivament en l’organització afavorint a l’atracció i la fidelització de talent.

Facilitat d’implementació:

Tots dos serveis es poden implementar mitjançant plataformes digitals intuïtives i d’ús senzill, sense generar càrregues administratives addicionals.

“Estem emocionades de llançar aquesta solució conjunta, que busca transformar el benestar de les persones treballadores en un sentit ampli. La nostra proposta integral és única i està dissenyada per abordar les necessitats específiques de les treballadores en un context laboral en constant evolució”, assenyala Marta Dalmau, Project Manager de Tandem Go.

“El benestar de les persones treballadores és essencial per a l’èxit de qualsevol organització. La nostra solució conjunta no només millorarà les condicions laborals, sinó que també promourà el benestar en un sentit més ampli, beneficiant les persones i les organitzacions”, apunta Mireia Sanglas, coordinadora de Benestarum.

Vols més informació sobre aquesta aliança? Omple el següent formulari i contactarem amb tu

ESCUCHAMOS, ACOMPAÑAMOS Y BRINDAMOS SOPORTE ONLINE

Benestarum es el servicio de salud global que puedes ofrecer a las personas trabajadoras de tu empresa, para mejorar su bienestar.

¿Quieres más información sobre Benestarum?
Rellena el siguiente formulario y contactaremos contigo.