El passat dijous 29 de febrer al Mobile World Congress de Barcelona i dins de l’espai 4YFN, vam tenir l’oportunitat de presentar Benestarum com una solució innovadora en la cura i atenció de les persones en l’àmbit laboral.

Sota el títol de “Solucions digitals innovadores per a afrontar els reptes actuals i millorar la qualitat de vida de la comunitat”, vam compartir la nostra visió i experiència sobre com acompanyem a les persones treballadores de les empreses a millorar el seu benestar emocional, físic, nutricional i financer amb la nostra plataforma online.

Seguint la nostra filosofia d’innovació, vam explicar detalladament la nostra plataforma de benestar laboral, il·lustrant amb un cas real com Benestarum pot ajudar a millorar la salut de les persones i com pot impactar positivament en el dia a dia de l’empresa.

A més, vam presentar les millores tecnològiques realitzades recentment en la nostra plataforma per a fer-la més accessible i intuïtiva per als usuaris, ensenyant el seu funcionament  i explicant  com pot ser una eina transformadora dins de  l’àmbit laboral.

Paral·lelament, també es van presentar altres projectes innovadors de Suara Cooperativa, com el “Casal Online” i el “Llars connectades”, dues solucions digitals per a millorar la qualitat de vida de les persones grans.


Amb l’objectiu de fomentar el benestar de les persones treballadores, des de Benestarum hem signat una aliança amb la cooperativa TandemGo una plataforma digital de retribució flexible, fes clic aquí per a més informació.

ESCOLTEM, ACOMPANYEM i DONEM SUPORT ONLINE

Benestarum és el servei de salut global que pots oferir a les persones treballadores de la teva empresa, per millorar el seu benestar.

Vols més informació sobre Benestarum?
Omple el següent formulari i contactarem amb tu.
Política de privacitat