A Benestarum, hem començat l’any amb molta motivació i hem llançat un repte de 21 dies amb l’objectiu de canviar els hàbits i millorar el benestar global dels nostres usuaris.

Per què 21 dies?

Diuen que es necessiten 21 dies per a formar un nou hàbit. Així que vam decidir desafiar a la nostra comunitat a descobrir per si mateixos com els petits canvis del dia a dia poden impactar de manera significativa en el nostre benestar.

El sistema era molt senzill, amb l’ajuda del nostre equip de professionals (psicòlegs, nutricionistes, fisioterapeutes…) vam crear un programa de 21 dies on cada dia, els nostres participants rebien un correu electrònic amb un nou repte dissenyat per a promoure hàbits més saludables. Rutina d’exercicis, espais de meditació, consells per a fer un menú saludable etc… cada dia llançàvem reptes diferents amb l’objectiu d’ajudar-los a incorporar noves rutines en el seu dia a dia.

El resultat!

Al voltant de 300 persones es van unir al repte i van seguir cadascuna de les tasques proposades pel nostre equip. Durant aquests 21 dies, vam veure com els i les participants es van comprometre amb el seu benestar d’una manera inspiradora.

A Benestarum seguim amb el nostre objectiu d’acompanyar a persones i a empreses a millorar el seu benestar, a través de sessions individuals i grupals a la nostra plataforma online. Si vols més informació sobre els nostres serveis, emplena el següent formulari i contactarem molt aviat amb tu.

ESCOLTEM, ACOMPANYEM i DONEM SUPORT ONLINE

Benestarum és el servei de salut global que pots oferir a les persones treballadores de la teva empresa, per millorar el seu benestar.

Vols més informació sobre Benestarum?
Omple el següent formulari i contactarem amb tu.
Política de privacitat