L’Espai Terapèutic és un nou servei d’atenció i acompanyament psicològic a les persones, amb durada de 60 minuts, no inclòs en el servei de Benestarum empresa. Aquest espai té un abordatge integrador i social que dona assistència psicològica a la persona tant de manera preventiva com reparadora. A través de:

1. Sessions de teràpia i acompanyament psicològic (individual, grupal o de parella).

El trauma infantil i els consegüents trastorns del vincle impliquen una alteració en el desenvolupament neurobiològic normatiu. Aquest fet dificulta el desenvolupament harmònic dels infants i adolescents comportant moltes dificultats que fins ara no han sigut considerades un trastorn mental. Actualment, tenim el coneixement i les eines adequades per a treballar cap a la seva reintegració resilient, i una d’aquestes eines és la figura del traumaterapeuta.

Les nostres professionals treballen per crear un ambient on la persona pugui sentir en un context de seguretat i confiança. Un espai d’escolta on poder permetre’s compartir emocions, experiències, pensaments i preocupacions, facilitant les estratègies i tècniques necessàries per a l’èxit del procés terapèutic. Treballant les seves dificultats, per tal d’elaborar, donant sentit i coherència al seu món intern.

2. Formació, assessorament i acompanyament a professionals de l’àmbit de l’atenció a les persones.

Aquest espai formatiu dona resposta a les necessitats específiques dels diferents professionals i equips per millorar la qualitat de l’atenció. Ens adaptem a l’àmbit professional per poder facilitar el treball en xarxa i la col·laboració dels equips.

A través de l’Espai Terapèutic, de forma molt ràpida i àgil, es pot reservar cita i escollir entre les professionals que més s’adapti a les necessitats i preferències personals.

Si vols més informació, pots consultar el següent enllaç.

ESCOLTEM, ACOMPANYEM i DONEM SUPORT ONLINE

Benestarum és el servei de salut global que pots oferir a les persones treballadores de la teva empresa, per millorar el seu benestar.

Vols més informació sobre Benestarum?
Omple el següent formulari i contactarem amb tu.
Política de privacitat