Un bon lideratge és essencial en el dia a dia de les empreses, ja que proporciona direcció i objectius clars per a l’equip de treball, fomenta la col·laboració, la comunicació efectiva i ofereix suport i orientació quan cal resoldre problemes o conflictes.

El bon o la bona líder es aquella persona que és capaç d’establir una visió compartida i motivar a les persones treballadores per aconseguir un objectiu comú. És de vital importància saber escoltar les necessitats i preocupacions de l’equip i adaptar-se a mesura que canvien les situacions i condicions de l’entorn laboral de cadascuna d’elles.

Un dels factors més importants a l’hora de liderar equips de persones és preocupar-se pel benestar de cadascuna d’elles, d’aquesta forma aconseguirem crear un millor clima laboral i com a conseqüència que millori la productivitat de l’empresa. Però no només és important el benestar de l’equip, sinó també el benestar del propi líder. Aquesta figura ha d’estar capacitada per a gestionar-ho tot i en moltes ocasions això pot causar un gran volum de feina, un fet que pot provocar que s’abandoni la preocupació pel benestar de l’equip.

Per intentar evitar aquesta situació, és important que aquest o aquesta líder estigui a prop de l’equip, en el seu dia a dia, per a entendre, escoltar i així conèixer les necessitats de cadascuna de les persones que el formen. Però això no significa que hagi de saber sempre com resoldre tots els problemes. Un bon o bona líder és qui busca solucions. Quina seria una bona solució?

Una bona solució són els programes de benestar, aquests són molt ben rebuts per les persones treballadores, ja que milloren considerablement el seu benestar físic i emocional. La plataforma Benestarum ofereix sessions online amb un equip de professionals de diferents perfils, que acompanyen les problemàtiques de les persones treballadores a través de videotrucades, de forma individual o grupal.

“A Benestarum sabem que la persona és el més important. Tot el què li passi afecta en el seu dia a dia, per tant el què volem és escoltar-la i acompanyar-la en les seves necessitats  des de qualsevol àrea tant física, emocional i/o social” – Mireia Sanglas, coordinadora de Benestarum

Serveis de Benestarum:

  • Suport emocional (psicologia i acompanyament en problemes generals).
  • Suport físic (pauta d’exercicis per a dolors corporals).
  • Acompanyament en processos de malalties greus.
  • Suport nutricional (aprendre a menjar millor i canviar rutines).
  • Meditació (evitar l’estrès, connectar amb el present, relaxar la ment i el cos i reduir l’ansietat).
  • Programa a mida d’exercici físic setmanal
  • Programa de nutrició per a combatre l’obesitat
  • Suport en ajudes públiques i assessorament energètic.

Què aconseguim amb la implementació del programa Benestarum?

  • Millorar el clima laboral. Quan el benestar de les persones augmenta, l’ambient de treball millora, ja que l’equip està més relaxat i de millor humor. I això facilita el treball en equip.
  • Major productivitat. Part de les eines d’aquests programes incideixen directament en el rendiment de les persones i l’equip comença a ser més productiu.
  • Equip motivat. A través d’estratègies de reconeixement i suport, les persones obtenen una motivació laboral que els fa treballar millor.
  • Disminució dels riscos psicosocials. Es tracta de disseminar qualsevol input que pugui ser negatiu per la persona i així evitar possibles baixes laborals o absentisme.

Vols millorar com a líder i cuidar el benestar del teu equip? Sol·licita informació i demana una sessió de prova gratuïta de qualsevol de les nostres àrees: nutrició, meditació, fisioterapia o psicologia.

Mireia Sanglas – Coordinadora Benestarum

Vols més informació sobre Benestarum?
Omple el següent formulari i contactarem amb tu.
Política de privacitat