Acompanyar, escoltar, fer un espai segur, aconseguir la millora del Benestar de les persones i tot això de des de la pantalla del mòbil o ordinador, podria ser una molt bona definició del projecte Benestarum.

Aquest projecte surt de la necessitat que vam tenir a Suara durant la pandèmia de la Covid-19. Des de l’inici teníem una situació complexa, nosaltres com organització estàvem treballant a gran part de manera presencial amb la incertesa que això comportava, teníem la necessitat i les ganes d’estar al costat per compartir l’angoixa, la por o simplement tenir la veu d’algú propera. Amb pocs dies vam tenir una web que qui volia podia posar-se en contacte amb coach, psicologia i físios pròpies de Suara 

Amb Benestarum vam descobrir una altra manera de ser-hi diferent de com estàvem acostumades i si va funcionar, hi va haver una gran acollida, la gent l’utilitzava i ens el va valorar molt bé. Però i ara què?

Suara va apostar per continuar amb el projecte i no només intern, sinó també poder oferir-ho a les empreses que vulguin apostar pel Benestar de les persones que treballen amb elles. Sabem que l’actiu principal som les persones que hi treballem i si estem bé tot va molt millor. La pandèmia ha posat de manifest els temes de salut mental, temes físics, alimentació… Hem vist que les persones som un tot i que tot el que ens impacti, repercuteix a casa, amb els amics i a la feina.  

Amb tot això ens vam presentar al Premi de Salut Laboral Ignasi Fina que té com a objectiu contribuir a reconèixer i fer visibles les millors experiències d’actuació en la prevenció de riscos i en la promoció de la salut en l’àmbit laboral de la ciutat de Barcelona. Ens vam presentar i ens van donar la gran notícia que havíem sigut una de les 3 empreses finalistes entre Bonpreu i el Parc de Salut Mar on va acabar guanyant Bonpreu (enhorabona!). Per l’equip i Suara va ser una felicitat important que valorin el projecte ens dona més energia i empenta per acompanyar a les empreses en aquest sentit, a escoltar en quin moment vital estan les persones que en formen part i poder-les acompanyar i escoltar en aquest camí, ara com ara qui no aposta per Benestarum?

ESCOLTEM, ACOMPANYEM i DONEM SUPORT ONLINE

Benestarum és el servei de salut global que pots oferir a les persones treballadores de la teva empresa, per millorar el seu benestar.

Vols més informació sobre Benestarum?
Omple el següent formulari i contactarem amb tu.
Política de privacitat